In een sportieve wedstrijd dede beide ploegen niets voor elkaar onder. Na een sterke start van MSC, na Alcides het initiatief in de wedstrijd over. Tot echt grote kansen leidde het niet, al was Alcides op slag van rust wel dichtbij de 0-1 met een schot op de lat. Na rust had MSC het betere van het spel, maar kansen waren er nauwelijk te zien. De 1-0 kwam dan ook eigenlijk een beetje uit de lucht vallen. Een diepe bal van Wilco Knol belandde achter de geel-zwarte defensie en het was de attent reagerende Aanaa Ahmed die alleen op Alcides-doelman Bert Beuker af mocht. Aanaa bleef koel en schoof de bal prachtig langs Beuker.
Alcides probeerde nog met een slotoffenbsief langszij te komen. Dat lukte ook nog bijna. Een minuut voor tijd kreeg Alcides dé kans op de gelijkmaker, maar tot opluchting van alles wat MSC was werd de bal naast geschoten.