Na een zondag rust mocht het vijfde van MSC-Antaris 5 het opnemen tegen IJhorst en proberen een keer met winst naar huis terug te keren. Al snel bleek dat de tegenstander ook gebrand was om te winnen en kreeg ook teveel kans om te spelen. Een eerste echte aanval op doel werd door Michel om zeep geholpen, door een te makkelijk soft gespeeld balletje, die dus geen net trof. Het spel van MSC was bijna zoals gewend, weinig communicatie en organisatie, waar de tegenstanders goed gebruik van maakten en veel in balbezit waren. Na eindelijk wat communicatie en samenspel kon Arthur in de 20ste min scoren door de bal in de verre hoek te spelen en was de 0-1 een feit. Zou het dan toch…..Helaas te vroeg gejuicht want in de 30ste minuut werd er door oplettendheid van de tegenstander en een gebrek daaraan bij MSC, een tegengoal gescoord, 1-1 en lag alles weer open. De tegenstanders kregen veel vrijheid, het leek erop dat de mannen van MSC telkens hun mannetje kwijt waren, maar ondanks dat het niet liep, bleef het fanatisme aanwezig. Na 35 minuten spelen leek het erop dat de tegenstander vermoeider begon te raken, waar het 5de gebruik van had kunnen maken, ware het niet dat IJhorst vlak voor rust nog kon scoren. Vanuit een buitenspel situatie zonder gevlag scoorde de tegenstander over de keeper heen de 2-1.
De tweede helft gaf een beetje hetzelfde beeld als het eerste, alleen was MSC nu ook wat meer in balbezit, al leek het scoren niet te lukken, de spits leek nogal eens wat tekort te komen, en elke aanval die geprobeerd werd in te zetten liep op niks uit. De organisatie bij de tegenstander begon te ontbreken, waar MSC op in had kunnen spelen, maar niet deed. Kortom het wilde niet lukken en de tegenstander bleef hardnekkig tegenstribbelen, waardoor het 5de met een 2-1 stand huiswaarts ging.