1e helft
Met weinig training en dus nog een te fikse bierpens bij bijna alle spelers van het 6e, zagen onze kansen er niet glorieus uit tegen het 5e van Staphorst. Toch was het MSC dat in de eerste minuten domineerde. Beide ploegen dwingenden weinig kansen af, maar toch was het MSC dat rond de 35e minuut op voorsprong kwam door een geweldige aanval die door Emiel werd ingezet en later door Cees, die alleen voor open goal werd vrij gezet door Maarten, werd binnen gelopen. 3 minuten later was het alweer raak, maar toen was Staphorst de scorende ploeg, 1-1. Dit bleef zo tot aan de rust.
2e helft
Tijdens de thee waren de meningen vooral verdeeld. De ene vond het goed, de andere weer slecht. Toch werd er besloten om op dezelfde voet verder te gaan. Dit leverde goed spel van MSC kant op. er werd lekker gecombineerd en kwamen steeds verder op de helft van de tegenstander.

goal of geen goal?
Ondertussen gebeurde er iets “vreemds”, extreem “vreemds”. Maarten schoot vanaf een metertje of 35 strak/gekruld richting de verre hoek, de keeper leek hem te hebben maar liet de bal over zich heen stuiteren. Het net leek duidelijk te bewegen door de bal, dus kon je concluderen dat het een goal was, MSC juichen, maar scheidsrechter doet niks.. eigenlijk 1-2, niet dus.. het zal ons ook wél een keer meezitten!!
Restant 2e helft
Na dit onterecht afgekeurde doelpunt was het Staphorst dat uiteindelijk wél 2-1 scoorde, maar niet veel later was het David die op aangeven van Cees goed binnen schoot. 2-2 dus.

Maar MSC6 zou MSC6 niet zijn als het de wedstrijd in de laatste minuten niet uit handen zou geven.. Jelle, die ook debuteerde in MSC6, wist er nog een paar ballen knap uit te houden, maar Staphorst kwam, wederom door een persoonlijke fout, uiteindelijk nog op 3-2. En dit was, na een fiks aantal kansen voor MSC, dan ook de einduitslag.
Conclusie
3-2 verlies, terecht? nee..
een gelijkspel was terecht geweest..
Maar eerlijk is eerlijk, we hebben een leuke wedstrijd gehad! een goede scheids (op 1 FOUTje) na dan, een leuke tegenstander, en redelijk spel van MSC, dit geeft hoop voor 3 punten in de eerste thuiswedstrijd van MSC6.. a.s. zaterdag om 14:45!
KIJK VOOR MEER INFO OP WWW.MSC6.NL EN SCHRIJF JE IN COOR DE NIEUWSLETTER.