Voor MSC-Antaris 6 was het de eerste nederlaag van het seizoen. Met nog vijf wedstrijden te spelen heeft MSC nu een achterstand van vier punten op koploper Alcides. Wel hebben de wit-zwarten nog twee wedstrijden meer te spelen dan Alcides.
De belangen waren dus groot zondagmorgen. In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht voor MSC. Het was Douwe Zagers die op slag van rust MSC aan de leiding bracht. De wit-zwarten hadden echter geen rekening gehouden met een ‘Meppeler kwartiertje’ direct na rust. In dit kwartiertje boog Alcides door doelpunten van Edwin Runhart, Marten Seinen en Jan Klomp de achterstand om in een 3-1 voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. Het blijft dus nog even spannend in de 6e klasse waar MSC nog steeds over de beste papieren voor het kampioenschap beschikt.

Clubfotograaf Kees Veelo was aanwezig bij de stadsderby en kwam terug met een aantal mooie foto’s.