MSC starte vandaag in een 4-4-2 opstelling en van begin af aan had MSC het initiatief door Genemuiden af te troefen op felheid waar het vorige week aan schorte tegen FC Meppel.
Al na 5 min had Roy een grote mogelijkheid om de score te openen, na een goede voorzet van Kor, kon hij vrij inkoppen maar tot ontzetting van alles en iedereen vloog de bal over het lege doel.
MSC bleef het initiatief houden en kwam toch na 15 min op de verdiende voorsprong doordat Roy nu wel koelbloedig reageerde op een voorzet die door alles en iedereen werd gemist en hij de bal binnen tikte 1-0 MSC !
In het verdere verloop van de van de 1e helft had MSC de wedstrijd al moeten beslissen maar was niet scherp genoeg in het afronden van de kansen en daarom was het zuur dat Genemuiden vlak voor rust op 1-1 kwam na een voorzet die door de vrij staande spits kon worden binnen geknikt.
In de 2e helft een andere veldbezetting de goed spelende Niels had last van een lies blessure en werd vervangen door micran, daardoor moest Roy naar de rechtsback en Rik naar de linksback, Micran kwam voorin naast Kor te voetballen.
Genemuiden probeerde MSC na rust vast te zetten maar MSC kwam goed onderdruk vandaan met een aantal messcherpe counters en bleef eenvoudig overeind de 1e 15 minuten, en nam daarna weer de regie in handen en het was invaller Micran die na een snel genomen inworp attend reageerde en de laatste man van Genemuiden er af liep en de bal in de touwen joeg: 2-1 voor MSC.
Het was dan ook sneu dat na een vermeende overtreding op Ramon, de scheidsrecter voordeel toepaste op Genemuiden en zij toch nog de 2-2 konden scoren in de laatste minuut v/d 2e helft.
Al met al een verdiend gelijkspel waar een overwinning eigenlijk meer op zijn plaats was, op dit resultaat kan de begeleiding voortborduren en geeft hoop voor de competitie in de Hoofdklasse C.

Volgende week wacht de 1e competitie wedstrijd thuis tegen HH”97.