MSC-Antaris A1 nam het in de eerste wedstrijd op tegen ACV A2. Na ruim een kwartier namen de wit-zwarten een verdiende voorsprong door een treffer van Frank Kuurman. In de tweede helft zakte MSC steeds verder weg. Het gevolg was dan ook dat ACV A2 vijf minuten voor tijd op gelijke hoogte kwam. Het gelijke spel betekende voor MSC dat het direct de tweede wedstrijd moest spelen. Tegenstander was de nur. 10 uit de Hoofdklase Zwartemeer. In een gelijkopgaande wedstrijd kreeg MSC enkele kansen. De grootste was voor Roy Fleming, maar hij kopte net naast. Vijf minuten voor tijd was het Zwartemeer dat profiteerde van enkele niet oplettende middenvelders aan Meppeler-zijde: 1-0. De nederlaag betekende dat MSC niet promoveert naar de Hoofdklasse. Heel erg jammer, omdat de hoofdklasse door de degradatie van Alcides A1 volgend seizoen drie plaatselijke en één regionale ploeg (Staphorst) had kunen tyellen.