Met de wedstrijd tegen Cambuur A1 nog vers in het geheugen moest het A1 team van MSC-Antaris zaterdagmiddag aantreden tegen het lastige VENO-A1.Coach Marco de Grip waarschuwde de spelers er voor, dat dit duel niet te licht opgevat moest worden en dat na het debacle tegen Urk (deze wedstrijd werd met 2-1 verloren) er toch iets rechtgezet moest worden.De Zwart-witten begonnen goed aan de wedstrijd en er werd de eerste 15 minuten dominant gespeeld. De kansen waren er voor de Meppelers maar er werd niet gescoord.En of het zo moest zijn, een aanval van rechts door Veno werd afgesloten met een hoge bal richting de goal die zo maar achter de doelman belandde.Enkele minuten later werd het nog erger toen een grote fout in de achterste linie resoluut werd afgestraft 0 – 2.Hoeveel veerkracht zou dit team nog hebben om terug te komen. Het beste voetbal werd immers door MSC gespeeld, maar het kwam niet tot uitdrukking in de score.
Gelukkig wist Souffian El Ajjouri nog voor de rust de stand terug te brengen tot 1 – 2, door met een prachtige solo de verdediging van Veno te kijk te zetten.Coach Marco de Grip liet in de pauze merken zeer ontevreden te zijn met het vertoonde spel en paste aan aantal wissels toe. Er moest toch echt met meer overtuiging gespeeld worden en om Veeno te verslaan moest het tempo drastisch omhoog.Deze woorden waren niet aan dovemansoren gericht , want het spelpeil in de tweede helft zag er iets beter uit.Een goede actie van Roland Lier verraste de verdediging en met een droge knal trok hij de stand gelijk.Een overtreding van MSC in het eigen strafschopgebied leverde een penalty voor Veno op. Met een katachtige sprong wist keeper Boris Trninic de bal uit het doel te werken.Dit was voor het A1 team het teken om direct voor de volle winst te gaan.Michel Wester wist uiteindelijk met 2 doelpunten de eindstand op 4 – 2 te zetten.
Het was zeker geen goede wedstrijd maar de drie punten zijn weer binnen. Met 9 punten uit 4 wedstrijden draait MSC-Antaris A1 weer mee in de top.