De ploeg van trainer Marco de Grip wist de driekamp tegen VENO A1 en Olde Veste A2 winnend af te sluiten. Door dit resultaat komt promotie naar de Hoofdklasse steeds een stap dichterbij. In de driekamp stuitte MSC eerst op VENO. Van de ploeg uit Vollenhove werd in competitieverband tweemaal verloren. Van begin af aan was MSC A1 de bovenliggende partij, dit resulteerde in een aantal goede kansen maar deze werden niet benut.
De 2e helft was het wel raak na een scrimage voor het doel van veno was het uiteindelijk Rene Koezen die de 1-0 scoorde, Veno kon alleen nog gevaarlijk worden door een verdwaalde voorzet die de dek lat raakte maar verder konden zij geen potten meer breken.
Veno A1 moest nu aantreden tegen d’Olde veste A2 en verloren ook die partij en wel met 0-2, MSC A1 moest dus winnen tegen d’Olde Veste om verder tegaan in de nacompetitie.
Ook tegen d’Olde Veste was MSC de bovenliggende partij, maar het was pas in de 2e helft dat MSC op voorsprong kwam door invaller Jurjan Vos die in de korte hoek de goede keeper van d’Olde Veste verraste.Nog geen 2 min later was het Kor v/d Meulen die attent reageerde op een lange bal, die niet goed beoordeeld werd door de verdedigers van d’Olde Veste en zomaar alleen op de doelman kon lopen en bekwaam scoorde 2-0 voor MSC A1.
D’Olde veste scoorde nog wel de 2-1 maar kon verder geen vuist maken tegen de vandaag zeer sterk spelende verdediging, de hele ploeg inclusief de wissels verdienen een pluim voor hun inzet vandaag !
De volgende krachtmeting is 17 mei in Zuidlaren waar om half 6 wordt afgetrapt tegen de nr 10 van de hoofdklasse Zwartemeer A1 en tegen ACV A2, de algeheel periodekampioen van de eerste klasse D.
Dus voetballiefhebbers die onze jeugd een warm hart toedragen, kom onze jongens 17 mei aanmoedigen ook de mensen van het bestuur, technische commisies enz KOMT ALLEN !!!
De spelers en begeleiding zullen dit ten zeerste op prijs stellen.