Frank Kuurman kon al na 10 min de 1-0 binnen schieten vanaf 20 meter met een geweldig doelpunt. MSC verzuimde door te drukken en liet Rouveen terug komen in de wedstrijd dit omdat de 2e bal niet voor MSC was en het was dan ook verdiend dat Rouveen de 1-1 kon maken.Gelukkig was het Michel die uit de daarop volgende corner de 2-1 kon scoren vlak voor rust.

De 2e helft was het na rust gelijk raak door wederom een kopbal uit een corner door Michel. Na zo”n snelle treffer was Rouveen min of meer uitgespeeld en MSC kon dan ook eenvoudig uitlopen naar een meer dan dan verdiende 6-2 overwinning .

Al 7 wedstrijden ongeslagen en niet meer in te halen door de nr”s 5 en 6  heeft MSC A1 officieus de 3e periode in de eventuele eindstand, ook kan men nog de 2e periode pakken waar A1 nu koploper is samen met d”Olde veste.

Volgende week wacht FC Meppel A1 die bij eventuele winst het kampioenschap kan pakken. MSC A1 wil natuurlijk ongeslagen blijven en de naam van MSC hoog houden en hoopt op veel MSC pubkiek.!

De spelers en begeleiding willen het bestuur en de mensen van de kantine bedanken voor de consumpties die aangeboden zijn, grote klasse, bedankt. Tot volgende week met veel publiek.

Doelpuntenmakers: Frank Kuurman 1x, Michel Wester  2x,  Roy Fleming 2x ,Kor v/d Meulen 1x