Het team van MSC-Antaris heeft zaterdagmiddag eenvoudig, met 4-1, gewonnen van het zwak spelende Olympia uit Hasselt. Toch was Trainer Marco de Grip niet geheel tevreden met het vertoonde spel. Juist tegen ploegen die laag geklasseerd staan is het de kunst om met overtuiging te spelen en dat was dit keer niet het geval.Had trainer Marco de Grip al voor de wedstrijd aangegeven dat met name bij spelhervattingen de bal snel gespeeld moet worden omdat de omschakeling bij de tegenstander niet erg goed is, toch werd er veel met de bal gelopen of niet op tijd ingespeeld. De effectiviteit van het snelle spel ging hierdoor verloren. Probeer dwingend te spelen , vroeg storen etc. etc.Dit kwam onvoldoende uit de verf. Toch blijft dit A1-team wel de punten pakken en staat in de competitie op een stevige 2e plaats.
Al in de 4e minuut wist Martijn Wassink de bal uit een vrije trap langs de doelman te krullen.
Een schitterende voorzet van Dominique Slagter op rechts kon makkelijk afgerond worden door Michel Wester (2-0).In de tweede helft kopte de kleinste man van het veld (Dominique Slagter), uit een mooie assist van Daan Braspenning, de stand naar 3 – 0.
Olympia kwam nog weer even terug toen onze goalie, Boris Trninic, de bal tegen een tegenstander schopte en zomaar in het MSC-doel verdween.
De eindstand werd toch nog royaal door een doelpunt van Jeffrey Velberg. Hij passeerde eenvoudig een paar verdedigers waarna hij ook de keeper kansloos liet (4 – 1).Volgende week moet MSC tegen de koploper HH’97 uit Hollandscheveld. Nog een weekje hard trainen en dan de wedstrijd van de waarheid.