MSC A1 heeft vandaag weer gewonnen, de uitslag doet vermoeden dat het eenvoudig ging maar dat was vandaag anders.De jongens begonnen goed het was Roy die na een goede loopactie op een pass van Renee de 1-0 scoorde al in de 5e min.
Het team pakte het direct weer goed op, met een hele goede aanval over een aantal schijven en het was roland die de combinatie zocht met Michel en beheerst afronde 2 – 0 in de 8e min.
En in de 22e min was het Renee die na een vliegende tackel van een tegenstander, de bal op de pantoffel nam en van 20 meter raak schoot .
Tot dan aan toe geen vuiltje aan de lucht, tot dat pesse na slecht weg werken in de verdediging in de 28e min de 1-3 kon scoren.MSC begon slordiger te voetballen tegen een ploeg die het veelvuldig van de lange ballen moet hebben.De trainer was dan ook ontevreden, met het spel, de 1e 20 min voetbal spelen van een andere planeet en dan zo inzakken na het doelpunt van Pesse.!! De 2e helft bleef MSC tegen zichzelf voetballen en haalde zich zelf uit het spel door te moppperen op mekaar en de scheidsrechter, en het was dan ook Pesse dat de aansluitingstreffer scoorde.MSC was wel de betere ploeg maar, was niet bij machte om de rust te bewaren, dit zal beter moeten de komende wedstrijden.Door het inbrengen van Kor kreeg MSC wat meer power en dat resulteerde in de verlossende 2-4 die door Kor werd gescoord in de 83e min.Hierdoor kreeg MSC wat meer lucht en zelfvertrouwen en kon Kor ook nog de 2-5 scoren in de 87e min.Al met al een verdiende maar moeizame overwinning.Volgende week wacht Olympia thuis om 14.30, alle reden om te komen kijken want A1 is na 4 overwinningen wel koploper en een beetje support is altijd welkom.