SVV was nog puntloos daarom was het voor MSC belangrijk om de 3 punten mee te nemen naar Meppel en aansluiting te houden met de middenmoot.
De 1e helft was MSC heer en meester en had  het niets te dulden van SVV, dat wel een goede spel- opvatting had maar geen moment voor gevaar kon zorgen in de solide verdediging van MSC, na een kwartier kon Kor dan ook scoren nadat hij al een dot van een kans had gemist.
Meerdere kansen kreeg MSC maar ging hier slordig mee om ruststand 0 – 1.
De 2e helft hetzelfde spelbeeld; een heersend MSC dat nu de zaak wel energieker aanpakte en dan ook snel de 0 – 2 kon scoren via Rene.
SVV begon al snel alles of niets te spelen en daardoor ontstond er veel ruimte en kon Ramon Postma de 0 – 3 scoren doordat Aanaa de bal op het middenveld goed onderschepte en hem netjes afspeelde op Ramon.
Hierna begon MSC nog beter te combineren en profiteerde dan ook keer op keer van de ontstane ruimte en kon door 2 goede doelpunten van de sterk ingevallen Micran uitlopen naar een 0 – 5 overwinning in het land van de jaknikkers.
Door deze uitslag staat MSC A1 op een keurige 5e plaats als debutant in de Hoofdklasse ! Volgende week wacht Dalen A1.
 
Opstelling; H Kamminga, R Joustra, M Kruid, J Vos,(45min M Boland ) N Besuiyen,A Ahmed (70 min L v/d Logt), R Postma, H Ehouzi (70 min M Ovanisi), R Elling
(45 min R Fleming) R Koezen, K v/d Meulen. 
Doelpunten R Koezen 1, K v/d Meulen 1, M Ovanisi 2, R Postma 1