Het A1-team van MSC Antaris moest zaterdagmiddag aantreden tegen de koploper HH’97 uit Hollandscheveld.Met spanning werd naar deze ontmoeting uitgezien omdat MSC en HH’97 de twee koplopers zijn in de competitie.Trainer Marco de Grip zei vooraf alleen iets over de te volgen tactiek want voor zo’n belangrijke wedstrijd hoef je geen speler meer op te peppen.Hoe allemaal anders liep het dan MSC-Antaris het zich had voorgesteld. Vanaf het begin signaal domineerde Hh’97 en MSC had geen antwoord op de teamspel en aanvals- en geestdrift van de tegenstander. Opdrachten die voor de wedstrijd goed waren doorgesproken werden door enkele spelers niet uitgevoerd met als gevolg dat we alleen maar mogelijkheden weggaven voor de tegenstander.Dat Hh’97 een gevaarlijke voorhoede heeft die makkelijk scoort dat wisten we al, maar om met 11-1 op je broek te krijgen gaat wel wat ver.
Bij de rust stond het al op 4 – 0 door met name individuele fouten. De tweede helft begon hoopgevend omdat we al vrij snel scoorden. Maar het doek viel definitief toen de keeper over eenvoudig te houden bal dook.MSC- Antaris verloor uiteindelijk met een diepdroeve 11-1. En het was niet alleen deze wedstrijd die ze verloren, maar het verloor veel meer van zichzelf. Duidelijk was te zien dat er geen team stond dat er voor wilde knokken. Erger is het nog dat sommige spelers niet in staat zijn om in teambelang te voetballen en amper om kunnen gaan met hun eigen frustratie als ze verliezen.Dit team is niet strijdend ten onder gegaan, door het thuispubliek werden ze zelf uitgelachen.
Kritiek is makkelijk te leveren, daar is deze schrijver zich goed van bewust, tevergeefs heb ik gezocht om ook iets opbouwend te schrijven. Het wordt eens tijd dat sommige spelers eens goed in de spiegel kijken.