MSC A1 speelde in een 4-3-3 opstelling en was van begin af aan gretiger en sterker dan de FC maar kon het overwicht niet in doelpunten om zetten. MSC gaf FC Meppel geen kans om op te bouwen van achteruit. FC Meppel was duidelijk onder de indruk van een goed MSC A1. Twee ballen op de lat een niet gegeven strafschop waar Mihran duidelijk werd onderuit gehaald in het strafschop gebied , en de grens van FC Meppel nog een duit in het zakje deed door onterecht te vlaggen bij een vrije doorgang van een MSC aanvaller, jammer maar helaas we hebben ermee te leven.
De 2e helft hetzelfde beeld sterker zijn en goed voetballen, een bal van MSC wordt niet goed verwerkt door de verdedigers van FC Meppel, Mihran scoort de afvallende bal “doelpunt voor MSC A1” de scheidsrechter wijst naar de stip ! Keeper FC Meppel geblesseerd blessure behandeling raar maar waar, na behandeling vrije trap FC Meppel een terecht doelpunt wordt zomaar weg gewuifd ! Daarna nog kansen van de aanvallers van MSC en een bal van Arjan die via de paal weer in het veld sprong. Daarintegen was FC Meppel een enkele keer dreigend. MSC A1 verdiende vandaag de overwinning maar van 13 man winnen gaat moeilijk met alle respect voor de beide heren.
MSC A1 heeft laten zien dat men de Hoofdklasse aankan al 3 wedstrijden ongeslagen waar 9 punten misschien terecht waren geweest gezien het spel, het zijn er maar 3 geworden helaas.Gewoon op deze voet verder en het komt allemaal op zijn pootjes terecht voor MSC A1.
Maandag 19 oktober 19.30 oefent A1 thuis tegen HTC A1.