Al in de 2e min kreeg Dalen een grote kans na een foutje in de verdediging maar de spits was niet scherp genoeg om de score te openen.
Het spel golfde op en neer aan beide kanten mogelijkheden, maar het was MSC dat de score opende via Merlijn die goed reageeerde op een afvallende bal en deze beheerst binnen knalde , Dalen wenste zich hier niet bij neer te leggen en was constant dreigend via de talentvolle nr 10 Jordy Boer maar de verdediging met de sterk keepende Kamminga bleef overeind en het was op slag van rust dat Kor uit een goede MSC aanval de 2 – 0 kon scoren.
 
Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen maar zo als wel vaker gebeurt vlak na rust de 2 – 1, werd het dan nog billen knijpen zoals tegen Dwingeloo?
Nee hoor MSC A1 kromde de rug en kwam onder de druk vandaan en kon een aantal malen de wedstrijd beslissen maar was niet scherp genoeg voorin, toch was het na een goed genomen vrij trap van Rene die tegen de paal en via een speler van Dalen in het doel belande 3 – 1 voor MSC A1.
Dalen probeerde nog wel wat te forceren maar kon geen vuist meer maken en het was dan ook Rik Joustra die alleen door kon gaan op de keeper van dalen en de verdiende 4 – 1 kon binnen knallen.
Vandaag gewonnen van een goed voetballend Dalen, de ploeg verdiend een pluim voor de teamprestatie die er is neergezet vandaag, na afloop werd er nog gezellig na geborreld op een toch wel uitstekende start van het A1 team in de Hoofdklasse, volgende week naar Coevorden tegen het wisselvallig presterende Germanicus.