Met de teruggekeerde David en de altijd actieve Demi van de B2 begon de A2 toch goed aan de wedstrijd. Binnen 2 minuten stond de 1-0 op het bord door goed doorgaan van Carmello op een lange bal van achteren. Niet alleen Carmello maar iedereen was blij voor hem met zijn eerste doelpunt van het seizoen. Gaandeweg de eerste helft verloor MSC de controle op het middenveld; men stond stil, keek wat een ander deed of bleef voorin hangen na een afgeslagen aanval. Niet zo erg als dit maar niet het hele middenveld betrof. Gevolg was dat Flevo Boys steeds meer richting Jelle ging waardoor de verdediging soms met handen en voeten overeind bleef. Dit kon niet goed gaan en na een aantal kansen om zeep te hebben geholpen wisten zij Jelle 2 keer te passeren. Kort voor rust was Demi nog dicht bij de gelijkmaker maar de keeper bracht redding.

In de rust de boel een beetje wakker geschud, Fabian mid-mid gezet om het middenveld te bezetten en inderdaad MSC begon voortvarend aan de 2e helft. Binnen 10 minuten was het 3-2 in het voordeel  van MSC. De 2-2 maakte David na goed terugleggen van Demi en de 3-2 kon door Martijn worden binnengeschoten na  een goed voorzet van rechts.

Zo snel als de voorsprong was verkregen zo snel werd deze door Flevo Boys omgezet in een achterstand van 3-4.

MSC pakte de draad weer op en via Arjan, rand strafschopgebied, en wederom Carmello, na schot Demi binnenkant paal,werd weer een voorsprong verkregen. In de slotfase wist Hans, als rechtsback, de marge nog te vergroten tot 6-4 met een strak schot in de linker-benedenhoek.  In de tussentijd diende Jelle nog twee keer handelend op te treden teneinde de voorsprong te behouden.

Al met al een gelijk opgaande wedstrijd met veel doelpunten, leuk voor het publiek, waarin MSC de geboden kansen beter benutte dan Flevo Boys.

RKO heeft waarschijnlijk ook de uitslag gezien want de wedstrijd van 22 maart is verschoven naar 29 maart. Weet MSC deze ook te winnen dan wordt de laatste plaats overgegeven aan Flevo Boys.