MSC B1 heeft de uit wedstrijd tegen Germanicus met 1-0 verloren.Germanicus begon de 1e 20 min sterk en bracht MSC verschillende keren in verlegenheid maar de goed keepende Leon kon het doel schoonhouden.MSC had veel moeite met het systeem wat Germanicus hanteerde bij balverlies; veel mensen achter de bal en bij balbezit, snel omschakelen naar de aanval, hier door kon met name MSC niet het ritme pakken wat het de laatste weken had.Het resulteerde dan ook in een doelpunt voor Germanicus uit een niet goed weggewerkte corner, kon een volledig vrijstaande Germanicus speler de bal achter keeper Leon knallen.
De MSC ers appeleerden nog wel voor hands maar de scheids wist niet van wijken en wees naar de stip. Na enkele omzettingen in het team kreeg MSC toch wat meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde in een aantal goede kansen .Uit een vrije trap gegeven door de zwak leidende scheids , schoot Roy nog op de paal.De 2e helft begon MSC vanuit het vertrouwde 4-4-2 systeem Germanicus onder druk te zetten, er ontspon een boeiende 2e helft.Twee ploegen die niet wilden verliezen, zorgden voor sfeer irritatie en spanning wat bij een voetbal wedstrijd hoort, alleen jammer dat de scheids dit niet goed aanvoelde .
MSC kreeg nog een aantal kansen maar kon het overwicht in de 2e helft niet vertalen in de gelijkmaker. Germanicus probeerden veelvuldig het ritme te verstoren door veel te gaan liggen met zogenaamde blessures.Het was een boeiende wedstrijd voor het vele publiek, begeleiding en spelers,en een leer proces voor het team .
De conclusie is dat MSC te weinig kreeg vandaag , maar dat alle ploegen in deze klasse aan elkaar gewaagd zijn.Volgende week wacht Dalen, eveneens een ploeg uit de sterke middenmoot.