Na een moeizame wedstrijd die op het scherpst van de snede werd uitgevochten heeft MSC B1 vanmiddag de volle winst gepakt .Aan de wedstrijd was te zien dat er wat op het spel stond; niet alleen de winst telde maar ook de aansluiting met de top stond op het spel.De 1e 10 min.begon MSC goed en scherp aan de wedstrijd en zette DE WEIDE B1 goed onderdruk. Naarmate de 1e helft vorderde kwam DE WEIDE onder de druk vandaan en bleef het dreigend als zij de aanval zochten en met name waren de spelhervattingen en corners gevaarlijk.
Aan de andere kant ontsnapte DE WEIDE aan een achterstand door de bal van de lijn te halen.
Ook Kor v/d Meulen kwam op links nog goed door maar schoot rakelings over.De 2e helft hetzelfde spelbeeld het spel golfde op en neer en het leek op een gelijke stand uit te draaien .Haitam verving Renee, en Jurjen kwam in het veld voor Roy .
Het was Haitam die na een afgeslagen aanval de bal op rand 16 meter oppikte en van 16 meter vernietigend uithaalde en de keeper van DE WEIDE kansloos liet.Een zogenaamde gouden wissel !
DE WEIDE probeerde het nog wel maar de goed spelende verdediging van MSC gaf geen krimp.
Een zwaarbevochten zege die aansluiting geeft met de top van de HOOFDKLASSE. Over 2 weken wacht de uitwedstrijd tegen Germanicus .