Er stond veel spanning op de benen van de spelers vandaag in de derby tegen Alcides.
We kunnen ook kort zijn vandaag want Msc heeft van een team verloren wat meer teamgeest had dan onze jongens.Als het voetballend niet wil en je gehavend aan de wedstrijd begint door blessures en andere dingen, zoals A1 te helpen, moet je wel de wil hebben om de wedstrijd te willen willen.
Van beide kanten werden er weinig kansen gecreerd maar was het toch alcides dat op 1-0 kwam door een standaard situatie goed te benutten .
10 min na het doelpunt kon Roy prachtig tegen scoren, dmv een vrije bal in 1 keer raak te schieten .
Toch was alcides dat weer op 2-1 kwam door wederom een standaard situatie goed uit te buiten .
Trainer Rick probeerde de jongens in de rust nog wel op scherp te zetten, maar het geloof kwam de 2e helft niet meer terug bij MSC, vooral doordat alcides na 15 min de 3-1 kon binnen schieten na een fout in de verdediging.Vervolgens was het een draak van een wedstrijd, die wel verdiend werd gewonnen door Alcides.Uithuilen en op nieuw beginnen is het motto, verloren van een ploeg die vandaag wilde winnen, dat moeten de voetballers van MSC nog leren, ook gezien de grote nederlaag van A1 vandaag.