Met de wedstrijd van afgelopen zaterdag nog in het hoofd, 1-0 verlies tegen Germanicus, werden de puntjes vooraf nog even door trainer Rick Wilderdijk op de i gezet met een wedstrijd bespreking in de Plaza. De jongens hadden goed geluisterd want MSC-Antaris B1 begon goed en geconcentreerd aan de wedstrijd tegen Dalen. Echte kansen leverde dit niet op, maar wel had msc het beste van het spel.
De verdediging van MSC-Antaris speelde geconcentreerd en trok zich niets aan van de switchende spitsen van Dalen. De wit-zwarten kwamen eigenlijk niet echt in de problemen, mede doordat Ramon het middenveld goed neerzette en zijn mannen op sleeptouw nam en soms nuttige overtredingetjes maakte waardoor Dalen niet echt in het spel kwam.
Vorige week waren we nog gewaarschuwd door de trainer van Germanicus dat als Jordy Boer mee zou doen, het niet makkelijk zou worden. Deze jongen speelt al regelmatig mee met Dalen 1. De trainer van Dalen liet hem in de verdediging spelen waarmee hij MSC-Antaris in de kaart speelde.
Na een aantal keren al dreigend te zijn geweest aan de linkerkant, kon Kor goed door komen en doorlopen in het strafschop gebied en vernietigend uithalen 1-0 MSC !
Na de rust was Frank ingevallen voor Fabian en ging MSC gewoon verder met het met vlagen aantrekkelijke spel. Na een aantal goede mogelijkheden was het uiteindelijk Jason die op aangeven van Haitam van 18 meter uithaalde en daarmee de wedstrijd op slot gooide. Een goed resultaat van MSC-Antaris dat volgende week thuis speelt tegen Flevo Boys B2. Een week daarna wacht dan de derby bij Alcides B1.