De B2 speelde zaterdag 18 november één van zijn mindere thuiswedstrijden maar wist uiteindelijk ruim te winnen van Raptim B2 uit Coevorden: 8-3. Gezien de afwezigheid van onze keeper Roelof stond Arjan voor rust in de goal. Met de B3-gastspelers Harm Pleket en Rob Braakhekke voor de afwezige Wessel, nog geblesseerd en de aan de B1 uitgeleende Nitinder begon de B2 zwak aan de eerste helft. Slordigheden in de defensie leidde in de 2e minuut al tot een achterstand maar dit kon al snel worden hersteld door Luc en Rik die via een één-tweetje in het strafschopgebied van Raptim de 1-1 aantekenden. Daarna volgde een rommelige fase zonder goed voetbal van de zijde van MSC maar Raptim was ook niet bij machte om de MSC-verdediging in verlegenheid te brengen. Als dit al gebeurde was dit vaak het resultaat van niet attent zijn en slap verdedigen. Na goed doorzetten op rechts wist Rob de bal voor te krijgen waar Jelle de 2-1 kon binnentikken. Vrij snel stond de 3-1 op het scorebord na een goede aktie van Luc die goed wachte op de inlopende Martijn, deze zijn man uitkapte en fraai scoorde. Als gevolg van het slappe optreden van de verdediging werd de rust gehaald met een 4-3 voorsprong; 2 fouten zorgden ervoor dat Raptim kon tegen scoren en nummer 4 voor MSC werd gescoord door Luc.In de rust trok Jelle de keeperstrui aan en Arjan kwam weer op zijn vaste plek in de verdediging. Ook Mihran begon weer in de spits nadat hij voor rust al snel was gewisseld vanwege zijn egoïstische spel, voetbal is tenslotte een teamsport. Mihran had zijn lesje goed geleerd want in de tweede helft was hij de meest waardevolle speler want niet alleen zorgde hij voor 2 assists waaruit werd gescoord maar hij nam ook de 6-3 en 7-3 voor zijn rekening. De 5-3, kort na rust, kwam op naam van Rik, na het overstapje van Rob, en Rik scoorde ook de 8-3 via de binnenkant van de paal. Ook nu had de uitslag hoger moeten zijn maar het benutten van kansen blijft moeilijk. Zo slecht als de verdediging voor rust acteerde zo zeker waren zij in de 2e helft. Raptim kwam er niet meer aan te pas. Resoluut werd de bal opgeruimd indien nodig maar ook voetballend wist de MSC defensie de aanvallen af te slaan. Jelle hoefde slechts twee keer handelend op te treden. Al met al een verdiende overwinning na een zeer matige 1e helft. Aangezien FC Meppel zich heeft terug getrokken heeft de B2 25 november een voetballoos weekend.