De leiding van Darp gaf vooraf aan dat ze niet echt op sterkte waren en dat ze een weekend geleden al dik verloren tegen Diever/Wapse (0-11).
In de wedstrijd bleek echter anders, een paar snelle mannen in het voorveld (ze waren ook nauwelijks te ‘betrappen’ op buitenspel) en een vrij dichte verdediging deed de stand eindigden op 5 – 1 voor Darp.
MSC kreeg mooie kansen (2 x op de lat!), maar verloor het in een tweetal counters in een 2-0 tot de rust. Vrij snel in de tweede helft bracht MSC B2 het spel op 2-1 (mooie goal van Abdul !).  Echter door Darp werd deze ene punt verschil ook weer snel gecorrigeerd naar een 3-1. De eerste helft had eigenlijk voor MSC moeten zijn, de tweede helft was voor Darp. Inzet was goed mannen!