Het ging direct al goed, Erik Holterman koos bewust de juiste veldhelft: de keeper van Olympia keek de 2e helft 40 minuten tegen de zon in. De eerste helft scheen de zon bijna nog niet op het veld.De wedstrijd ging geweldig! Op een paar kleine foutjes na ging dus bijna alles goed: de verdediging werd goed gesloten gehouden, telkens kwam de defensie snel terug in balbezit. Uittrappen kwamen ver en goed aan, er werd actief voor de man gekomen, de bal was telkens snel onder controle. Ruimten werden goed benut op het middenveld, de vleugels waren goed aanspeelbaar en gaven prachtige passes tussen de verdedigers van Olympia door. Onze spitsen (Roy en Sven) speelden de verdedigers (en natuurlijk de doelman) behendig uit. Bij balbezit werd er door iedereen goed aangesloten, andersom kwam iedereen mee terug.De kansen die Olympia kreeg, verzilverden ze niet door uitstekend keepwerk van Bastiaan Kah, telkens zat hij er goed bij. Met 0-2 werd er thee gedronken en na de tweede helft verdubbelde MSC dit naar 0-4.
Met deze stand is B2 na 6 wedstrijden terechtgekomen op 6 punten en staan ze op plek 7 in hun competitie. Doorgaan zo mannen!
Dit maakt ook het leven van een leider weer een stuk plezieriger ;-)