Zaterdag 4 november moest het team van trainer Ron Hogervorst aantreden tegen SC Erica B3. MSC had wel het betere van het spel maar wist dat pas na een kwartier spelen tot uitdrukking te brengen door een doelpunt van Mihran Ovanisjan. Een kleine 10 minuten later wist de thuisploeg echter de tegentreffer te scoren doordat keeper Roelof Tijben het nodig vond om zijn doel te verlaten waardoor het voor SC Erica wel heel simpel werd om de gelijkmaker te maken. Direct hierna zag Luc v.d. Logt kans om de 1-2 binnen te schieten en hij maakte op slag van rust ook dankbaar gebruik van een fout in de verdediging van Erica waardoor er met een 1-3 voorsprong gerust werd.
Na rust kwam MSC feller uit de startblokken en dit resulteerde al snel in een waar doelpunten festijn. Zo scoorden achter elkaar Martijn Veldman (1-4), Luc v.d. Logt (op aangeven van Jelle Flokstra: 1-5), Rick Joustra (1-6), Luc v.d. Logt (1-7), Jelle Flokstra (1-8) en twee fraaie doelpunten op rij van Arjan v.d. Zandt waardoor de eindstand uiteindelijk werd bepaald op 1-10.
Met name in conditioneel opzicht had MSC-Antaris een voorsprong op SC Erica waardoor maar weer eens duidelijk werd dat het heel belangrijk is om toch vooral 2 keer in de week te komen trainen. Dit kan uiteindelijk mede bepalend zijn in de strijd om het kampioenschap.