MSC-Antaris B2 deed vandaag weer goede zaken. Het team wat momenteel een derde plek inneemt op de ranglijst won betrekkelijk eenvoudig van de tegenstander uit Hoogeveen.
In de eerste helft kwamen er wel kansen maar die vonden net iedere keer het doel niet. Pas in de 32e minuut zag Rick Joustra kans om de perfect op maat gegeven corner van Martijn Veldman in het doel te prikken wat resulteerde in de 1-0 voorsprong. Met deze stand werden de kleedkamers opgezocht (waar echter wel een eind voor moest worden gelopen want er werd vandaag op veld 3 bij Alcides gespeeld).
Na rust kon de score gemakkelijk worden uitgebreidt. De 2-0 kwam van de voet van Arjan v.d. Zandt die met een snoeihard schot de keeper van De Weide verrastte nog geen vijf minuten later gevolgd door een doelpunt van Michran Ovanisjan. De 4-0 kwam op naam van Martijn Veldman gevolgd door het tweede doelpunt deze wedstrijd van Rick Joustra (5-0) . Michran Ovanisjan trakteerde een ieder daarna op een prachtig doelpunt (6-0) en nam gelijk ook de 7-0 voor zijn rekening. De Weide zag toen kans om ook nog 2 keer tot scoren te komen en bepaalde hiermee de eindstand op 7-2.