Met een voltallige selectie van 17 spelers toog het B3 gezelschap zaterdag 25 november richting Marknesse voor de uitwedstrijd tegen SVM B2.
De wedstrijd verliep zeer voorspoedig. Na een moeilijke fase van de eerste tien minuten, opende Jon Elling de score met een mooie treffer vanaf de rechterzijde. Even later maakte diezelfde Jon de 0-2. SVM deed wat terug, vanuit een corner werd door hen de 1-2 gemaakt. De bal zeilde er, met behulp
van de wind, er in één keer in. Man van de wedstrijd Jim Schoemaker (helemaal links op de foto) scoorde de 1-3 en de 1-4.In de rust werden de goede dingen benadrukt. Met name de goede passes en de vlotte combinaties vielen op. Ook het wisselen verliep goed, de spelers namen elkaars posities op een uitstekende manier over. Doorgaan zo! Gelijk in de tweede helft pakte vuurvreter Emiel van Kampen SVM terug met een evenzo mooie corner, dus 1-5! Jim onderstreepte zijn goede vorm met de 1-6 en de 1-7. Het laatste doelpunt was een beauty! Een wippertje over de keeper.