Zaterdag wonnen de mannen van Johnny Tanalepy afgetekend van Olympia’28 C1 uit Hasselt. Het duurde tot ver in de 1e helft totdat de score werd opengebroken. Chris scoorde fraai koppend uit een lekkere corner van Rob de 1-0. Even later was het Robert die hard de 2-0 hoog in het doel schoot. In de 2e helft had MSC C1 eveneens een overwicht maar buitte dit niet altijd uit door de vele kansen te benutten. De goed voetballende Marcel scoorde uit een mooie combinatie de 3-0. Olympia’28 was geklopt maar liet “de kopjes niet hangen”. De centrale middenvelder (met nummer 12) bleek keer op keer een ware plaaggeest voor de zwart-witten. Uiteindelijk waren het Bart en Jesse die de eindstand naar 5-0 tilden waardoor MSC C1 zich voorlopig aan de kop nestelt in de 1e klasse. Aangetekend moet worden dat in de gespeelde 4 wedstrijden 2x tegen ploegen uit de onderste regionen is aangetreden.
Maar waarom ook niet: koploper zijn is leuk; daar mogen we best een weekje van genieten.
Volgende week wacht de ware testcase: uit in Zuidwolde tegen JVZ C1.
Hopelijk kan de geblesseerde Jille dan weer voorzichtig tegen een balletje trappen.