C2 is na de winterstop ‘gefuseerd’ met C3, 2 spelers zijn vertrokken naar B2 en er zijn enkele nieuwe leden bijgekomen. Ondanks dat is C2 zo langzamerhand een leuke groep mannen geworden. Ze raken ingespeeld op elkaar, wennen aan elkaar, nemen het op voor elkaar en iedereen wordt in zijn waarde gelaten.Enfin, de mannen hadden vorige week besloten om gewoon te gaan, erop of eronder! Van niet spelen leer je immers ook niets. WIJC was blij dat we kwamen, want niet opkomen dagen had ‘slechts’ 3 doelpunten betekent voor WIJC en zij wilden graag een hoge score gaan maken. Een hoog doelpunten gemiddelde kon nog wel eens belangrijk worden indien hun rivaal v.v.Ruinen C1 op eenzelfde aantal punten zou eindigen…..
Maar tot de rust gebeurde er een klein wondertje. Er werd afgetrapt en het was maar even of Jeroen Bergman tikte de bal er in, in een duel met de WIJC-keeper!! Stonden wij voor met 0-1!! Dit deed MSC C2 opleven en werd er zeer fanatiek gespeeld. Paniek bij de koploper, ze liepen te katten tegen elkaar, en kregen zelfs een waarschuwing van de sportieve Wijker scheids. Tot de rust kreeg WIJC er slecht 2 bij in. Dit was dan een achterstand, maar wij gingen met jubelstemming thee drinken…Ha, dat hadden ze ff niet van de laagste ploeg verwacht.
Na rust gingen wij zonder verandering aan de opstelling (wij hadden geen wissels! Waar waren Ayanlee, Kyrill, Ousama en Steven nou?) fanatiek de wedstrijd voortzetten in wederom een 5-4-1-opsteling. WIJC wisselde 3 frisse spelers en bleken conditioneel dus sterker. De pech die ze hadden in de eerste helft (2 x paal en 1 x lat) pakte in de 2e helft gunstiger voor WIJC uit. Ook de stevige oostenwind hadden zìj de laatste helft mee. 9-1 werd de eindstand na 2 x 35 minuten.

Toch gingen we tevreden naar huis, immer 9 is geen 10…De koploper deed toch onder aan Rouveen, JVZ, FC Meppel, Staphorst en Uffelte, die meer doelpunten tegen ons scoorden !

Zo houden wij het moraal en plezier hoog. We worden beter! Who’s next?