MSC-Antaris D1 begon stroef maar gaandeweg de eerste helft gingen de combinaties vlotter en kwamen er meer kansen. Na wat schoten op de lat werd het na 15 minuten 1-0 door Niels. De combinaties werden steeds mooier en we liepen uit naar 3-0 door doelpunten van Mels en wederom Niels. In de verdediging speelde Daan een puike partij tegen hun ster speler en ook Jari, Bart Jan en Jochem stonden hun mannetje!

In de rust hadden we samen afgesproken dat het weer 0-0 zou staan. Met die instelling begonnen we maar na een snel doelpunt van Rouveen werd het 1-0. Denzel scoorde snel de 1-1 maar door klutsdoelpunten werd het 3-1 voor Rouveen.  MSC ANTARIS D1 herpakte zich en door een poeier van Rens in de linkerbovenhoek werd het 3-2.

Opgeteld een eindstand van 3-5 en door in de beker, klasse jongens!!

Zaterdag begint de competitie met de kraker tegen Pesse D1, thuis om 9u.