Genemuiden D1, de gedeelde nummer 1 uit de hoofdklasse heeft een aantal gevaarlijke talentvolle spelers in het team waarbij hun spits Frankie uitblonk. In de eerste helft speelde onze jongens verdedigend geconcentreerd en gaven weinig kansen weg. Voorin kregen we kleine kansjes door goede wissel passes van Mels. De grootste kans was een vrije bal van Ruben op de 16 die op de kruising uit één spatte, jammer!  Toch werd het 1-0 voor rust voor Genemuiden.

In de rust hielden we vertrouwen in de goede afloop, je krijgt immers altijd wel 2 kansjes in de wedstrijd. Die kwamen ook, alléén voor de tegenstander en wel vlak achter elkaar: 2-0 en 3-0.Toch toonde D1 mentaliteit door op jacht te gaan naar de 3-1 wat jammer genoeg niet lukte.Genemuiden door in de beker en wij met de kop omhoog weer naar Meppel waar zaterdag we gewoon in de competitie de draad weer oppakken: 9 uur Noordseschut thuis, we hebben er zin in!!

Genemuiden D1 bedankt voor de mooie pot en scheidsrechter complimenten voor de sportieve wedstrijd, succes in de competitie en met het VTT toernooi.