MSC-Antaris D1 trad zaterdagmorgen 8 september aan voor de eerste wedstrijd met als tegenstander Noordseschut D1. Na het noodgedwongen vrije weekend van vorige week hadden de spelers er erg veel zin in maar ze hadden natuurlijk ook gelezen dat Noordseschut vorige week overtuigend van Dwingeloo had gewonnen. Gelegenheidscoach Jan Padding had de mannen daarom op het hart gedrukt om scherp aan de wedstrijd te beginnen.
Nu beschikt D1 sinds zaterdag over dezelfde mooie blauwe Arco inloopshirts als de hoofdmacht van MSC. Of het mede daar aan lag was niet helemaal duidelijk maar feit was wel dat de tegenstander vanaf de eerste minuut volledig onder de voet werd gelopen. De ene na de andere aanval sneed door de verdediging van Noordseschut alsof die er niet stond. Al in de vierde minuut kon Mark de score openen uit een corner van Lars. Ook hierna speelde de wedstrijd zich volledig af op de helft van Noordseschut dat nauwelijks aan uitverdedigen toekwam. MSC bouwde de score binnen tien minuten uit naar 4-0 door Björn, Mark uit een penalty en Lars. De mooiste goal viel kort voor de rust uit een vrije trap van Carl. Van zeker dertig meter kogelde hij de bal achter de arme keeper van Noordseschut. Van een echte wedstrijd was natuurlijk al lang geen sprake meer. Ook in de tweede helft was het van hetzelfde laken een pak: MSC viel aan en Noordseschut stond er bij en keek er naar. De eindstand liep zelfs op naar 10-0. Een prachtig begin van het seizoen voor de jongens waar de afwezige trainer Bernard Koning in Engeland via sms met genoegen kennis van nam. Toch is het moeilijk om de kansen van D1 voor dit seizoen goed in te schatten. Er was namelijk nauwelijks sprake van serieuze tegenstand. Hoopvol is wel dat MSC bij vlagen mooie driehoekjes liet zien en ook speelde als een hechte eenheid want er werd hard voor elkaar gewerkt. Scores: Björn (3), Mark (3) en Carl, Lars, Yannick en Rob.