Vanochtend vroeg weer met onze vaste en hondstrouwe legioen richting Klazienaveen om te spelen tegen de fusieclub Klazienaveen  Zwartemeer Combinatie die is opgericht in 2008.We waren nagenoeg compleet, Daan weer terug en ook Jochem weer volledig fit. Opa Wolter als oud voetballer herkende het complex direct van zijn hoogtijdagen tegen de profclub uit Zwartemeer, namelijk Sportclub Drenthe.KZC’08 had net als ons 9 punten uit 3 wedstrijden, dus een ware topper hedenochtend. Na een korte bespreking waar alleen 1 / 2  op een groot vel stond wisten de jongens precies waar het om ging vandaag. Maar ook Klazienaveen kwam furieus uit de kleedkamer en hun mid mid bleek direct al dé man te zijn bij hun. Alles ging over deze talentvolle 2e jaars D speler. Meles hield hem goed in de gaten  maar één keer was hij erdoor en 1-0 voor KZC’08.  De mannen pakten de draad snel weer op en met de kop omhoog en goede combinaties bereikten we spits Niels die prachtig de 1-1 liet aantekenen. We zetten steeds meer druk en na een rush van Rens bereikte hij Elon die koel als Suarez de 1-2 bij de eerste paal binnentikte. RUST 

De tweede helft waren er wat omzettingen bij KZC’08 waarbij hun mid mid in de spits ging voetballen en direct een stuk minder gevaarlijk was.Jari en Daan hadden hun spitsen in de zak en ook Bart Jan liet zich niet aan de kant zetten.

Een groot compliment naar Jochem als laatste man én gatendichter,Klasse!!

Met een aantal uitgespeelde kansen lukte het niet de bevrijdende derde te maken tot de vrije trap van Ruben die met zijn fluwelen rechterbeen een vrije trap van 25 meter onder de lat krulde: 1-3. Onder luide aanmoediging van coach Cas hield Elon de bal binnen en uiteindelijk rondde Niels met zijn tweede de aanval keurig af 1-4!!!! De wedstrijd werd weer met een goed gevoel afgesloten en het weekend was weer lekker begonnen….

We bedanken het legioen voor de support en hopen jullie volgende week thuis tegen HZVV D2 weer te zien.

 

Jongens, namens de begeleiding: We hebben genoten van jullie inzet!!