De warming up onder leiding van coach Cas werd geconcentreerd gedaan en met de E kanjers Tristan, Guido, en Remco. En na de yell konden we beginnen. Scheidsrechter Jan floot en de eerste 10 minuten werd goed gecombineerd wat grote kansen opleverde maar de uitstekende keeper van Staphorst had een paar knappe reddingen. Toch was de omhaal van Ruben deze keeper te machtig; 1-0! Staphorst kreeg één vrije trap en die werd ingeschoten maar de scheids keurde hem af, de muur moest nog op afstand… gelukkig! Toch werd het 1-1 voor rust.

Na een ‘wakker-worden’ pep talk kwamen we de kleedkamer uit. De jongens waren scherper in de duels en na tien minuten scoorde Willem Jan de 2-1. Door het warrige fluiten ontstond over en weer wat irritatie en dat ging ten koste van het voetballen. Het werd nog 3-1 weer door Ruben en na pittige overtreding op Jari Mooij , die de wedstrijd geblesseerd moest verlaten floot de scheids gelukkig af.3-1 gewonnen, geen mooie wedstrijd, toch gewonnen!

Klasse Jongens en E-boys bedankt het was kort maar krachtig!

A.s. woensdag uit tegen  Rouveen D1 19 u.