In de eerste helft werden onze jongens compleet overklast door de FC die met goed combinaties en verzorgd voetbal het spel dicteerden. Ze scoorden dan ook verdiend de 1-0 en waren terecht blij. Bij ons waren we niet wakker en bleven we volharden in de malaise met als gevolg 2-0. Dit was gezien het spelbeeld volledig terecht en we waren blij met het rustsignaal. Doodstil was het in de kleedkamer en de jongens waren verrast met de peptalk dat het alleen maar beter kon gaan en dat dát het mooiste was van alles. Met geloof in eigen kunnen en wilskracht kwamen we de kleedkamer uit en om te laten zien dat we klaar waren voor de tweede helft lieten we nogmaals de yell horen!

De tweede helft was voetballend niet denderend maar met strijd knokten we ons terug. Na een kwartier kwamen we enigszins gelukkig op 2-1 door Willem Jan. We voerden de druk op, maar ook FC had nog een paar goede kansen die uitstekend werden gekeerd door captain Sam. De verdediging herstelde zich goed van de eerste helft en Victor van Saltbommel maakte een verdienstelijke rentree na maandenlang blessureleed. Uit een corner scoorde Jari met zijn koppie de 2-2 en opluchting alom bij het legioen.  Dit FC MEPPEL van trainers Gregory en Pim verdienen een grote pluim voor hun groei de afgelopen maanden en MSC ANTARIS D1 won een punt door een 2-0 om te buigen in een 2-2  wat grote klasse is gezien

de wedstrijd.

FC Meppel bedanken we voor de sportieve wedstrijd en senior scheidsrechter Dhr. D. van Ingen voor de leiding. Tot de volgende x thuis bij ons, appelgebak staat klaar coaches!

A.s. woensdag de bekerwedstrijd tegen de huidige nummer twee uit de Hoofdklasse A: sc Genemuiden D1 om 1930u aldaar, een echte kraker weer!!

p.s D1 FELICITEERT KOPLOPER C1 MET HUN VEEGPARTIJ TEGEN GAVC  6-0,KLASSE!!!