En zoals afgesproken gingen we voortvarend van start en de 1-0 door Rens lag er binnen vijf minuten in die met een mooie krul de keeper verschalkte. Kort hierna maakte Niels 2-0 en 3-0. Doordat HZVV ver terugzakte ging onze ijzersterke achterhoede ook steeds meer vooruit spelen wat o.a. ook een mooie actie van Bart Jan opleverde die de bal panklaar voor Denzel neerlegde:4-0!  . Ook hielden ze  de pot goed dicht achterin en met captain Sam als keeper werd de rust bewaard en gehaald…Het hondstrouwe legioen ging een warm bakkie leut halen en hoopten op nog meer doelpunten in de tweede helft en die kwamen er!!!

De D1 boys gingen door waar ze gestopt waren met combinaties en veel kansen. Niels maakte weer na 5 minuten zijn derde en WJW scoorde 6-0. Ook Wiradj scoorde fraai maar de mooiste vanochtend kwam op naam van Jari Mooij die na een onderschepping alleen op de keeper afging en met een stiftje de 8-0 scoorde. Even wat omzettingen onze back Daan ging voorin spelen en dat gold ook voor laatste man Jochem. Iedereen kon en wou scoren en Elon scoorde 9-0 en Mels na een mooie kap actie 10-0. HZVV scoorde 10-1 en tenslotte 11-1 door Rens, dit was tevens de eindstand.

Jongens, weer met een fijn gevoel het weekend in en het was weer ‘één voor allen, allen voor één’, KLASSE!!!

Voor de liefhebbers die dit team nog niet heeft gezien, a.s. woensdag speelt MSC ANTARIS D1 thuis een oefenwedstrijd om 19u tegen hoofdklasser vv STEENWIJK D1, komt dat zien!!!

MSC ANTARIS D1 WENST HET EERSTE SUK6 MORGEN IN DE TOPPER TEGEN FVC!!!