Met name in de eerste helft liet MSC zien waarom voetbal zo leuk kan zijn; via korte combinaties werd veelvuldig de aanval gezocht. Er werd ook goed opgebouwd, vooral via de flanken. Met name Sam en Daniel ontpopten zich als frivole en zeer gretige aanvallers die op kracht en doorzettingsvermogen iedere keer het vijandelijke doel opzochten. Vooral Daniel werd de man van de assists vanaf de rechterkant. Sam opereerde wat meer via het middenveld en maakte een prachtig doelpunt!

Ook een groot compliment voor Bart-Jan, die ondanks z’n blessure, toch maar iedere keer de strijd aanging en vooral vanaf de linkerkant erg gevaarlijk was.De trainer was erg in z’n nopjes met hoe de verdediging vandaag functioneerde. Niels en Jari deden het uitstekend als backspelers, Jochem en Bram speelden een prima partij in het hart van de verdediging.

Youri speelde als centrale middenvelder ook een puike partij. Dit is toch echt jouw plekkie! Willem-Jan en Jordi scoorden allebei driemaal! Werner en Gael speelden op links een lekkere wedstrijd, keeper Max had niet veel te doen en Denzel scoorde zijn achtste doelpunt.Voorafgaand aan de wedstrijd nam Kees Veelo nog een foto van het elftal. Ron Hogervorst was onze scheidsrechter.

Deze week gaat het team zich voorbereiden op de topper van komende zaterdag tegen FC Meppel D2.

Alvast veel succes!

 

Roel Kalsbeek.