Aftrap 9.00 uur op het hoofdveld met een lekker zonnetje erbij. In de eerste helft creëerde MSC tal van kansen. Twee keer de lat en een keer de paal. En een keer over de lijn aldus de spelers. Maar de scheidsrechter gaf geen doelpunt. Tegen de verhouding in kwamen we 1-0 achter. Even een mentale knak die nog even doordreunde in de rust. Tijdens de thee werd de tactiek voor de 2e helft besproken. Gewoon blijven voetballen dan kwamen de doelpunten vanzelf. En ja hoor, kort na de rust de gelijkmaker door Guido. Dik verdiend en op karakter gemaakt. Daarna drukten de mannen door met als resultaat de 2-1 door Wouter. De gedachte waren al bij drie punten. Helaas maakte Emmeloord in de slotfase nog 2-2. Al met al geen slecht resultaat wat moed geeft de komende wedstrijden.