Met Jouke als voorstopper en Kaj als mid-mid werd om 11.30 uur afgetrapt. MSC was heer en meester in de eerste helft. Met aanvallend voetbal en goed druk zettend ging MSC voor de volle winst. MSC onderschepte de ballen van de tegenpartij erg goed. Er werd snel geschakeld, gelijk weer druk gezet op de verdediging van Kraggenburg. De tegenstander kwam er in het geheel niet aan te pas! De voorhoede van MSC was echter niet trefzeker. Jammer dat het bij rust 0-0 was! Gedurende de tweede helft kreeg MSC (met de wind tegen) het wel wat moeilijker. Er werd weer slordiger gespeeld waardoor er meer balverlies was. Maar de jongens gaven de strijd niet op en dat is een groot compliment waard!! Kort voor tijd kwam toch het gevreesde tegendoelpunt maar even later maakten de spelers uit Meppel weer gelijk!

MSC had op grond van de eerste helft moeten winnen, maar toch gingen we met een tevreden gevoel huiswaarts. Want door een sublieme safe van keeper Max Steendam en door een mooi doelpunt van Guido Meeuwes kort voor tijd, ging MSC D2 alsnog met een punt naar huis! Klasse gedaan jongens! Inzet en de wil om te winnen, dit is waarom D2 zo’n geweldig team is. Dit maakt de thuiswedstrijd a.s. zaterdag tegen Genemuiden nog interessanter!!