MSC stond op scherp en met name Bram nam als speler het voortouw en vuurde het team uitstekend aan om attent te zijn bij de gevaarlijke counters van de rood-witten. MSC rechtte de rug en door fanatiek te gaan jagen en goed aan te sluiten kwamen de kansen weer. In deze fase van de wedstrijd was het Meppeler team op haar best en liet prima verzorgd voetbal zien. Uitblinker Bram Kooiker scoorde vanuit een snelle aanval de 1-1! De jongens uit Meppel kregen hierdoor het goede voetbalgevoel weer terug en gingen op jacht naar nog meer……..Jordi de Ruiter benutte zijn snelheid op een uitstekende manier en scoorde de belangrijke 2-1! Dit nadat hier een belangrijke pass van Jari Mooi aan vooraf ging. Even later was het rust.

Begin tweede helft verloor MSC opnieuw de concentratie, maakte weer slordigheidsfoutjes achterin waardoor Steenwijk D2 de gelijkmaker erin schoot: 2-2! Tien minuten later in de wedstrijd was het opnieuw Jordi de Ruiter die na goed voorbereidend werk de 3-2 kon maken. De MSC-trein stoomde nu flink door en Denzel Swaak schoot even later de 4-2 hoog in het dak van het doel van de tegenpartij. Hierna kwamen de spelers van MSC niet meer in de problemen en controleerden de wedstrijd tot aan het eind. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Wijntjes was het natuurlijk feest op het veld en vierden de boys hun grootse overwinning! Even later zat het hele team in de kantine aan de patat.Nadat in de loop van de morgen bekend werd dat FC Meppel en Steenwijkerwold punten hadden laten liggen, kon MSC de kampioensvlag hijsen! Komende zaterdag speelt MSC D2 een uitwedstrijd tegen Olde Veste’54 D3 en na deze wedstrijd zullen we met de jongens het kampioenschap vieren. Alle ouders willen we bedanken voor hun support langs de lijn en bovendien vonden we het klasse dat Cas Sluring, na zijn ziekenhuisavontuur, toch weer aanwezig was! Jammer was dat Willem-Jan Webbink door een blessure niet kon spelen.
Man van de wedstrijd vanmorgen was Bram Kooiker. De jongens krijgen een groot compliment voor hun wedstrijdinstelling, we hebben als een team gespeeld en hard voor deze overwinning gestreden.Klasse!