Wouter en Guido maakten er in de eerste helft nog 1-2 en 1-3 van. In deze fase speelde MSC goed, liet mooie aanvallen zien. Met veel vertrouwen zochten de boys de kleedkamer op en werden er nog aanwijzingen gegeven.

Dat de buit nog niet binnen was werd in de tweede helft al snel duidelijk. Een gretig Tollebeek kwam binnen de  kortste keer terug van 1-3 naar 5-3!! Dit mag natuurlijk nooit gebeuren. MSC speelde in deze fase erg slordig en niet geconcentreerd! Er werd weer teveel door het midden gespeeld. De passes waren niet altijd goed. Ook de verdediging liet wat steekjes vallen. Vanaf het moment dat er werd afgetrapt ging het een aantal keren fout. De passes kwamen niet aan en de bal werd te gemakkelijk ingeleverd bij de tegenstander. Hier hadden we afspraken over gemaakt mannen! Dat Huub er nog 5-4 van maakte was oke. Fijn dat hij er weer bij was!

Volgende week Emmeloord thuis. De goede fase in de eerste helft onthouden we en hier gaan we deze week weer mee aan de slag. Maandag komen we hier uitgebreid op terug. Over de opstelling van zaterdag was ik best te spreken. Jullie zijn best een team met mogelijkheden. Iedereen wil er keihard voor knokken, dat blijkt ook wel tijdens de trainingen. Sommige jongens zijn ietwat te gretig en moeten meer de rust bewaren en de goede momenten uitkiezen. Er wordt nog te weinig gecoacht. Ook moet de breedte van het veld beter benut worden. Hier hebben we zeker de spelers voor! De corners gingen goed, er werd jammergenoeg niet uit gescoord. Robin leidde de warming-up en dit ging super! Over de rest van de voorbereding ben ik zeker te spreken. Vaste prik: iedere keer even de corners oefenen! Leg de bal ook even een aantal keren terug tot tegen de middellijn. Maandag ga ik alle spelers even bij langs wat betreft hun spel. Ook komen we terug op de opstelling van afgelopen zaterdag.

Er ging een enthousiaste supportersgroep, bestaande uit vele ouders, mee naar Tollebeek. Dat was toppie!

De moeder van Robbe maakte verschillende leuke foto’s van ons team. Willem trakteerde de boys nog op patat.

En in de kleedkamer lag een leuke tuinslang. Niet waar Warner?

 

Roel Kalsbeek.