Zaterdag moesten we aantreden tegen het laag geklasseerde SVN.Dit was voor ons geen reden om het vandaag rustig aan te doen.Na ongeveer 7minuten spelen scoorde Marnix de 0-1.Het bleef lang 0-1 ,want voetballend lukte alles niet
Na een kwartier schootWouter ons naar de 0-2 door een mooi afstands schot.Net voor rust viel de 0-3 door een corner van Robin ,een speler van SVN maakte een eigen doelpunt.We gingen met een goed gevoel de rust in,trainer Bennie was tevreden.
Na rust werd Lennart gewisseld ,trainer Bennie had hem toe gesproken en een lekker snoepje gegeven en gezegd dat hij maar een paar doelpunten moest maken.Net weer in het veld maakte Lennart de 0-4 uit een mooie vrije trap.Niet veel later werd het 0-5 door weer een doelpunt van Lennart.Op aangeven van een prima voorzet van Lennart ,maakte Marnix de 0-6.Alsof dit nog niet genoeg was schoot Lennart de 0-7 binnen.In de laatste minuut maakte Marnix de 0-8.Trainer Bennie vond dat iedereen zeer goed zijn best heeft gedaan,en dat hij de volgende keer maar weer van die wonder snoepjes mee moest nemen.De volgende wedstrijd is tegen het hoog geklasseerde Alcides op zaterdag 14 oktober ’06 thuis aanvang 9.00 uur