Het leuk meedraaiende D3 van de trainsters Michelle en Rachel Boekweg moest het zaterdag opnemen tegen Pesse D1 dat 6 punten had uit 2 wedstrijden.
Dat het moeilijk zou worden wisten we wel. Kansloos zouden we niet zijn gezien de aanwezigheid bij D3 van stugge verdedigers en snelle aanvallers. Na een slaperig begin met een lekker zonnetje op het veld scoorde Pesse 1-0. D3 herstelde zich en kwam via doelpunten van Thorsten en Niek voor rust op een 2-1 voorsprong. Pesse had echter wel een veldoverwicht.
In de 2e helft drong Pesse sterk aan en de gelijkmaker hing in de lucht. Gael Folio verdedigde zijn doel heldhaftig en de verdediging onder leiding van Stijn Beijer bleef overeind. D3 kwam terug in de wedstrijd en speelde zelf ook meer op de helft van Pesse. Een overwinning werd letterlijk uit het vuur gesleept. Een genot om mee te maken. Vlagger Eric Folio was helemaal schor gebrult en vergat even dat het een overwinning was ipv een gelijkspel.
Goed zo, D3. Serieus blijven trainen onder deze twee kundige dames Boekweg en een goede klassering ligt in het verschiet.!