Op een prima bespeelbaar veld, begon M.S.C. goed aan de wedstrijd. In de tweede minuut was het namelijk al raak. Via een snel een tweetje op het midden veld, kwam de bal terecht bij Michelle Boekweg op de rechterkant. Michelle versnelde en liet haar tegenstander achter, zo kon ze alleen op het doel af. De keepster van Noordscheschut maakte haar doel klein, maar Michelle zag dat Nicole Gelmers in kwam lopen en paste goed voor. Nicole kon heb vrij makkelijk binnen glijden. De vreugde was van korte duur, want in de zelfde minuut scoorde Noordscheschut al tegen, nou ja Noordscheschut. De bal werd via een snelle aanval van de Noordscheschut dames van af rechts voor gegeven. Het leek dat Tammy de Vries de bal vrij makkelijk kon weg werken, maar de bal kreeg een effect mee, hierdoor belande de bal achter onze keepster 1-1.  M.S.C. was in het begin de betere ploeg, en kreeg redelijk veel kansen, maar ook Noordscheschut kwam er soms gevaarlijk uit. In de 15de en 18de minuut was het raak voor de dames van M.S.C. Antaris, door doelpunten van Michelle Boekweg liep we naar een 3-1 voorsprong. Met deze stand gingen we ook rusten.
Na de rust een wat matig spelend M.S.C. Antaris, het leek wel of de dames van Noordscheschut met een extra dame speelde. Steeds was er veel ruimte voor hen op het middenveld, en daar maakte ze ook veel gebruik van. Gelukkig voor M.S.C. Antaris werkte de achterhoede veel weg en was de grensrechter van M.S.C. Antaris deze middag zeer scherp met vlaggen.  In de 25ste minuut was het raak voor Noordscheschut, ondanks dat er op onze  keepster  een overtreding werd begaan.  Het voetbal bij M.S.C. werd met de minuut slechter, maar we hadden het geluk dat de tegenstander ook niet echt in topvorm was. Uit één van de weinige corners van M.S.C. Antaris werd de 2-4 gemaakt, en wel door een speelster van Noordscheschut. Vlak voor tijd maakte Michelle Boekweg de 2-5, en gaan de punten mee naar Meppel.