Ondanks dat de dames moest uitwijken naar de het veld van Alcides was het een zeer beladen wedstrijd tegen Genemuiden. De koploper op dit moment was Genemuiden. Na een aarzelend begin kwam het tweede damesteam van MSC-Antaris langzaam in hun ritme en ze kregen wat kansjes. Op een geven moment kregen MSC een uitgelezen kans om de score te openen. Een terugspeelbal van Genemuiden leverde een vrije trap op voor onze dames. De muur van Genemuiden werd prachtig omzeild. De neemster van de vrije trap ging de bal mooi opzij leggen naar de vrijstaande Nienke. Met een woeste trap ( a la Johan Neeskens) schoot Nienke de bal zuiver in het netje. 1 – 0 voor MSC. Deze stand bleef in de eerste helft. De tweede helft ging Genemuiden op zoek naar de gelijkmaker. Maar de verdediging en het middenveld bleef alert.
De spits van Genemuiden kreeg geen kans. MSC-dames kregen wat kansjes om de score op te hogen.
Onze keepster Lonieke hield de nul. Op een gegeven moment kwam een mooie combinatie tot stand, waar de 2 – 0 uitkwam. De maakster van het doelpunt weet ik helaas niet bij naam.
Zowaar kwamen er nog meer kansjes voor Msc, maar werd helaas niet in het doel gebracht. Maar we strijden volop nog mee bovenin. Ik zou zeggen Dames 2 veel succes verder in deze competitie