Het eerste elftal van MSC-Antaris is vandaag derde geworden op het Grote Geert Toernooi dat georganiseerd werd door hoofdklasser WKE uit Emmen. In de strijd om de derde plek moest de ploeg van trainer Peter Meindertsma het opnemen tegen WKE. Het waren de Emmenaren die de openingsgoal maakten. MSC-Antaris kreeg hierna de gelegenheid de stand weer gelijk te trekken alleen werd de gegeven penalty niet benut door Jan Jonker. Na rust werd de gelijkmaker dan wel gemaakt door Joreilly Chirino. En even later namen de Meppelers zelfs de voorsprong door een goal van Johnny Venema. Zo’n vijf minuten voor tijd wist WKE weer op gelijke hoogte te komen en dienden strafschoppen de beslissing te geven. Het was MSC-Antaris dat de penaltyreeks het beste tot een einde wist te brengen waardoor de ploeg als derde eindigde op het Grote Geert Toernooi. Overigens werd de finale gewonnen door Jong FC Emmen. De Emmenaren versloegen hoofdklasser SVBO met liefst 5-1.