Na een prachtige corner van onze linkspoot Roy, kopte de onze kleine generaal Gideon de bal tegen de touwen. Flevo Boys had dit niet verwacht, maar voordat ze weer aan het voetballen waren bracht Tristan met zijn linker de stand al op 0-2. Maar nu werd Flevo Boys wakker en met mooie aanvallen werd MSC onder druk gezet.
Maar onze gouden driehoek, Thomas, Remco en Jurre speelden een dijk van een wedstrijd.
Guido, Tristan, Roy en Stefan hielden het veld mooi breed, kortom een echte wedstrijd.
FlevoBoys kwam dan ook niet onverdiend op1-2, met een prachtig schot in de bovenhoek.
Net voor rust namen we weer afstand via een knal van Guido, keeper stopte hem en het was Stefan die prima was mee gelopen en de 1-3 intikte. Ruststand 1-3.
Natuurlijk zouden wij een stormloop krijgen naar rust, die kwam er ook. Maar onze counters waren messcherp. Tristan alleen op de keeper af, helaas ging de bal over. Maar FlevoBoys bracht de spanning weer terug in de wedstrijd, met een mooie aanval kwam de stand op 2-3.
Nog 5 minuten te spelen, spanning langs de lijn bij beide partijen. Na weer een corner was het dit keer Tristan die de bal inkopte bij de eerste paal. 2-4. Jurre pakte daarna 5 minuten lang alle ballen, kortom de 3 punten zijn binnen. Maar de scheidrechter had er zin in vandaag, maar wist misschien niet dat de E-tjes maar 25 minuten speelden, want in de 29e minuut maakte Flevo Boys 3-4. De spanning bleef, want je weet het nooit. Maar in de (31e minuut) 6e minuut van de blessuretijd (zonder blessures) maakte Flevo Boys ook nog de 4-4.
Natuurlijk floot hij daarna af en waren onze krijgers erg boos (terecht) en teleurgesteld. De coach en trainer boden hun excuses aan voor de scheidsrechter, maar helaas ging namen we maar 1 punt mee naar Meppel. Qua voetbal en kansen was een gelijkspel wel terecht, maar niet op deze manier. Maar hier stond wel een team vandaag, dat wil knokken voor elkaar.
Complimenten ! Volgende week thuis tegen SC Genemuiden om 11:15 uur.