De ene kans na de andere kans volgde, de zijkanten werden goed gebruikt in de 1e helft.

Mooie schijnbewegingen hebben we gezien, mooi schoten op doel, het prima verdedigen en het foutloze keepen van Jurre.

7 minuten was daar de publiekswissel van Jefhta ( goed voor 2 doelpunten vandaag), Jefhta kreeg een tik op zijn knie en kreeg rust. Stefan ging in het doel en Jurre nam plaats in de spits.

Natuurlijk werd er alles aan gedaan om Jurre te laten scoren en dat gebeurde 2 minuten voor tijd. Jurre speelde zich prima vrij en knalde de bal onderkant lat in het doel. 0-8.

Wiradj was goed voor 3 doelpunten, Tristan 1, Rens 1 en Jefhta 2.

Volgende week 10:15 uur ,de kampioenswedstrijd tegen de FlevoBoys, de nummer 2 van de ranglijst.

Met iets meer samenspel en het beter benutten van de kansen dan moet het goed komen.