Even voor de wedstrijd vertelde de scheidsrechter nog even de regeltjes. Buitenspel, keeper mag de bal niet oppakken, niet uitschieten. Wat nu, zal de scheidsrechter ook gele en rode kaarten hebben. Die had hij inderdaad op zak. Oppassen dus. MSC begon goed, zeker de eerste 10 minuten ging het mooi gelijk op.  We kregen wat corners te nemen, maar de bal wilde er niet in. Maar SC-Heerenveen kwam opzetten, zeker de omschakeling was perfect voor onze gastheren. We hadden wel een nadeel met ons doel, hij was te hoog. 4 schoten voor de rust vlogen er allemaal hoog en droog boven Jurre in het doel. Ruststand 4-0. Toch gingen we met een goed gevoel richting de kleedkamer.

2e helft gingen we toch voor het doelpunt. We hadden er toch ook wel een beetje recht op, want er stonden 11 Meppelers die er voor knokten. Na de 6-0 gingen we er vandoor, Wiradj ging 2 man voorbij en speelde de bal naar Guido, die ging er ook 2 voorbij en knal de de bal op doel, die werd geblokt. Jefhta zag zijn kans en schoot hem hard in, de keeper kan er nog net bij en via de keeper kwam de bal op de lat, bal kwam terug en daar was Tristan die de bal een tikkie gaf. 6-1. Eer was gered. Dat daarna Heerenveen de eindstand bepaalde op 7-1 was niet erg meer. We hebben prima partij gegeven, maar deze talenten waren een maatje te groot.

Genieten voor beide partijen.  HZVV ( hoofdklasser verloor 3 weken geleden met 13-0, dus 7-1 kunnen we prima mee leven.

Alle ouders die toch vrij hebben moeten nemen, bedankt dat jullie er waren!