We hadden er weer zin in, er werd knap overgespeeld. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, even een mannetje teveel passeren. Maar dit is echt een team. Daan is onze trouwe verdediger die altijd alles achterin in de gaten houdt, als Rens en Remco naar voren gaan, is Daan er altijd nog om alle gaatjes te dichten. Klasse. Rens heeft wat meer drang naar voren, maakte vandaag ook weer 3 doelpunten. Remco bleef knokken voor zijn doelpunt en knalde de 10-0 binnen. Natuurlijk moet je hem daarna gelijk wisselen. Wiradj kreeg de handen op elkaar voor zijn werkelijk prachtig schot die hoog en droog in de kruising verdween. Na een prachtige aanval via Daan – Wiradj kwam de bal bij Remco, die bleef rustig kijken, keeper kwam uit, tikte de bal een stukje opzij en daar kon Tristan de bal rustig intikken in het lege doel.

Stefan, die man die overal inzetbaar is, heeft vandaag weer genoeg kilometers gemaakt en goed gevoetbald. Tristan en Guido hielden het veld mooi breed en waren een plaag voor hun directe  tegenstanders. Wiradj die weer het spel verdeelde en natuurlijk onze goaltjesdief Jefhta die er ook weer 3 scoorde vandaag.  Mocht Genemuiden er een keer doorkomen, dan was Jurre er altijd nog die niet op een foutje was te betrappen.

Keeper Jurre die de laatste 10 minuten in de spits ging voetballen kon vandaag zijn goaltje niet meepikken. Kortom, nette uitslag met mooi voetbal.

Eindstand 10-0