Het lukte niet veel vandaag, er zat weinig voetbal in vandaag.De aftrap volgde, maar het SVM die fel van start ging. De fysiek sterke SVM-ers kregen aardig wat ruimte van onze jongens, maar de bal ging er niet in. Toch na 10 minuten kwamen we 1-0 achter, Jurre dook de bal nog uit de hoek, maar stond de linksbuiten tikte de bal van dichtbij binnen. Toen werd MSC even wakker, we kregen voor de rust een aantal corners te nemen. Bij de 3e corner was het raak, Wiradj nam de corner en Rens tikte de bal bij de 2e paal binnen 1-1. Net voor rust ging Tristan er vandoor en maakte de bal prima af. 1-2.Ruststand 1-2.

In de rust kregen we een andere bal, ze trainen daar met ballen van de C-tjes. Maar spelen daar ook de wedstrijden mee, apart, een veel te zware bal. 2e helft begon SVM, samen met de scheidsrechter, met de druk wat op te voeren richting Jurre. MSC bleef wat aanmodderen, maar knokte er wel voor. De aanvoerder van SVM knalde op doel, Jurre tikte de bal precies voor de voeten van de spits, die rustig de 2-2 binnentikte. Hierna kregen we wat vrije trappen tegen, zelfs al werd Daan van achteren neergehaald, kregen we de vrije trap tegen. Wiradj werd nagetrapt, de noppen stonden in zijn dijbeen. Gelukkig werd het een scheidrechtersbal. Wiradj wilde er niet meer in, hij had het helemaal gehad. Maar zijn vader ging een goed gesprek aan en kwam 7 minuten voor tijd er toch weer in.

Rens ( de beste man van het veld ) ging er vanaf zijn rechterkant vandoor en knalde de bal op de lat, Wiradj kreeg de bal voor zijn voeten en knalde de bal fraai tegen de touwen 2-3.